Store Heddinge

Trafiksikkerheden skal have et nøk opad

Foto: Alex Tran

Igennem sit job som overlæge ved Ulykkes Analyse Gruppen på Odense Universitetshospital har Lars Binderup Larsen oplevet, behandlet og analyseret mange trafikofre – et alvorligt arbejde, der har givet ham en god forståelse for, hvor vigtigt det er, at trafiksikkerheden forbedres markant.

Selvom det går i den rigtige retning med trafiksikkerheden, har vi lang vej igen, før vi for alvor kan kalde Danmark et trafiksikkert land. Vi er nødt til at give trafiksikkerheden et ordentligt nøk opad, så vi kan reducere antallet af de mange meningsløse trafikuheld, der giver sår på både krop og sjæl. Derfor håber vi også, at folk melder sig på banen og fortæller GF Fonden om deres gode trafikideer, siger Lars Binderup Larsen.

GF Forsikrings fond tager imod alle forslag til gode projekter frem til 27. oktober 2019. For at komme i betragtning til prisen skal man gå ind på www.gftrafikpris.dk og sende en ansøgning med en beskrivelse af sit projekt.

Sådan kommer dit trafikprojekt igennem nåleøjet

Beskriv din aktivitet så præcist som muligt. Vær konkret og udspecificer gerne formålet. Hvad vil du have ud af din aktivitet – på kort og på lang sigt? Aktiviteten kan rette sig mod én bestemt trafikantgruppe eller mod flere.

Din aktivitet må meget gerne have et lokalt afsæt, men det er vigtigt, at du i din ansøgning beskriver, hvordan noget lignende kan fungere andre steder end i dit nærområde.

Aktiviteten skal være målbar. Vær skarp på, hvordan du vil måle effekten.

Vedhæft dit budget. Og husk at skrive det, hvis du får støtte fra andre steder end GF Fonden.

Kommentarer