Store Heddinge

Politiet har flere personer i søgelyset efter kast med kanonslag

Politiet har sigtet en 21-årig mand for kast med kanonslag og undersøger nu, om der findes medgerningsmænd til episoden.

Patruljebil uden personer i Midt- og Vestsjællands Politi har fået en anmeldelse om, at en bilist var set kaste med kanonslag mod en hest og en hund på hhv. Rengevej og Bøgeskoven i Stevns Kommune. Politiet har nu sigtet en 21-årig mand fra Fakse, men politiet undersøger, om der skulle være medgerningsmænd til sagen.

Onsdag skrev politiet i døgnrapporten, at en bilist tirsdag på Stevns havde kastet kanonslag mod en hest, hvorpå der sad en pige på 3,5 år. Pigen var faldet af hesten, da den blev meget forskrækket, og pigen var nærved blevet trampet på, ligesom hun var blevet trukket flere meter efter hesten. Senere havde politiet fået en lignende anmeldelse, da en 12-årige pige sammen med en veninde havde luftet en hund – også på Stevns – og her havde en lignende bilist kastet kanonslag mod hunden og pigerne.

Borgerne har hjulpet politiet med flere henvendelser i sagen, og det har ført til, at politiet har fundet frem til en 21-årig mand fra Fakse, der er bruger af den beskrevne bil, og som i bilen havde genstande, der sandsynliggjorde, at han stod bag kast med kanonslag.

Da manden har bragt den ridende pige i fare, er han blevet sigtet for straffelovens §252 om at forvolde fare for liv eller førlighed for især pigen på 3 år, der red på en hest.

Politiet undersøger nu, om den 21-årige har en eller flere medgerningsmænd, der ligeledes skal sigtes i sagen.

Kommentarer