Strøby Egede

Opstillingsmøde hos de radikale mandag aften

Radikale Venstre Stevns afholder opstillingsmøde mandag aften i Fælleshuset ved biblioteket i Strøby Egede.

Mandag den 24. april klokken 19.30 afholder Radikale Venstre Stevns opstillingsmøde i Fælleshuset ved biblioteket i Strøby Egede, Kystvejen 7, 4600 Køge.

I september 2016 valgte Radikale Venstre Stevns Line Krogh Lay som spidskandidat og borgmesterkandidat til kommunalvalget 2017.

Nu er tiden kommet til at vælge de øvrige kandidater til den radikale liste. Målet er at få mindst 5 kandidater på listen.

Bestyrelsen indstiller, at opstillingsmødet giver bestyrelsen bemyndigelse til at supplere kandidatlisten, hvis der på et senere tidspunkt melder sig kandidater, der kan tilslutte sig det valgprogram der er under udarbejdelse, og som forventes færdigt i løbet af kort tid.

Bestyrelsen indstiller også til opstillingsmødet, at bestyrelsen får bemyndigelse til at indgå valgforbund. På nuværende tidspunkt er det vanskeligt at få overblik over de opstillede lister og deres politiske programmer, hvorfor bestyrelsen ønsker at kunne tage stilling til indgåelse af et eventuelt valgforbund på et senere tidspunkt.

Kommentarer