Store Heddinge

Nyt banebrydende mæglerkoncept til boligejere

Entreprisemægleren.dk er en helt ny type mæglervirksomhed på entreprisemarkedet. Som en ejendomsmægler matcher sælgere og købere, matcher entreprisemægleren håndværkere og bygherrer – så du rent faktisk får det bedste tilbud på netop din byggeopgave.

Som privat husejer kan det være svært at gennemskue håndværkeres priser og fagudtryk. Er indholdet af et tilbud korrekt, og er håndværkeren overhovedet kompetent til den pågældende opgave?

”Som entreprisemæglere indhenter vi tilbud fra de helt rigtige håndværkere til netop din opgave. – Og dén mæglerfunktion har aldrig været mere vigtigt end nu,” lyder det fra kundedirektør hos Entreprisemægleren.dk, Michael O. Laursen.

Første entreprisemægler i Danmark
Entreprisemægleren.dk er den første af sin art i Danmark og adskiller sig fra de mange hjemmesider, der automatisk indhenter tre tilbud på en byggeopgave. ”Dét koncept er ikke længere tidssvarende. Der er simpelthen for lidt rådgivning og ingen, der står som garant for kvaliteten,” pointerer administrerende direktør Morten Mikkelsen. Der er nemlig så meget tryk på kedlerne i byggebranchen lige nu, at du ikke kan regne med, at kun gode firmaer byder ind.

Finder den helt rigtige håndværker
Alle håndværkere tilknyttet Entreprisemægleren.dk bliver screenet på cvr-nummer og autorisationer – og vurderes nøje af erfarne fagfolk:
”Det handler ikke bare om at frasortere brodne kar. Det handler ligeså meget om at få sat den rigtige håndværker på sagen, med de rigtige kompetencer i starten af byggeprocessen, således at bygherre undgår for mange søvnløse nætter ” forklarer Michael O. Laursen.

6000 entrepriser på under ét år
Med en mægler som bindeled til håndværkeren får du både tryghed, besparelser og en langt mere gnidningsfri byggeproces.
Og dét er der mange, der gerne vil have. Siden Entreprisemægleren.dk kom til verden i november, har et stort antal danskere valgt at benytte sig af den gratis service:
”Vi har allerede ekspederet flere end 6000 entrepriser – og det har bekræftet os i, at entreprisemægler-funktionen har en stærk berettigelse i markedet,” lyder det fra Morten Mikkelsen.

Både små og store projekter
Entreprisemægleren.dk’s hjælp er gratis ved både små og store byggeprojekter – fra private over fx boligforeninger og til de helt store hovedentreprenører.
”Vi kan finde en totalentreprenør til store opgaver, men mægler også, når det gælder 2 nye vinduer og en dør. Vi har et oprigtigt ønske om at hjælpe alle parter i en byggeproces, så projektet kommer sikkert i havn,” fastslår Morten Mikkelsen.

Kommentarer