Vallø

Narkokørsel i frakendelsestiden

Søndag kl. 16.30 på Køgevej i Valløby målte færdselspolitiet en bilist til at køre med mindst 94 km/t på en strækning, hvor højst tilladte hastighed ifølge skiltningen var 60 km/t. Bag rattet i den målte personbil sad en 49-årig mand fra Solrød Strand, som ifølge en narkometertest formentlig var påvirket af amfetamin under kørslen.

Desuden kunne han ikke fremvise noget kørekort, da han i forvejen var frakendt kørekortet. Den 49-årige blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Politiet kunne konstatere, at personbilen ikke tilhørte den 49-årige, hvorfor bilejerens overdragelse af bilen til en person, der ikke lovligt kunne føre den, blev undersøgt nærmere. Det viste sig, at bilejeren havde set et kørekort hos den 49-årige, der nu på politiets opfordring fremtog et kørekort, som blev afleveret til politiet, idet han uretmæssigt var i besiddelse af det.

Bilejeren slap på den baggrund for en sigtelse for overtrædelse af færdselsloven. Den 49-årige vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Kommentarer