Debat og politik

Millioner til trafiksikkerhed i Strøby Egede 2017/18

I aften skal kommunalbestyrelsen beslutte hvorvidt 4 millioner plus en tillægsbevilling på 1,9 million (afsat på dette års budget) skal bruges på trafikanlæg, ved krydsene – Stevnsvej/Hybenrosevej og Stevnsvej/Valnøddevej,  – dog uden signalregulering.

Indsendt af Betina Baden. Kandidat KV17 – på vegne af Enhedslisten Stevns

Ydermere er der, ifølge Center for Teknik og Miljø `s sagsfremstilling, et ønske om yderligere 9 millioner i 2018 til forbedring af trafiksikkerheden i Strøby Egede.  Derfor er der tale om en pose penge svarende til et  2-cifret millionbeløb, til trafiksikkerhed i Strøby Egede i årene 2017/18.

Her er en oplagt mulighed for at lade borgerne i Strøby Egede definere hvor – og hvordan trafiksikkerheden skal forbedres i Strøby Egede. Det kan ske ved at overføre de nuværende 4 millioner til en samlet post på budget 2018 med titlen “ Borgerdreven udvikling af trafiksikkerheden i Strøby Egede ”.  På den post skal alle midler, der relaterer til trafiksikkerhed i Strøby Egede f.eks cykelstier mv., samles, så vi får skabet en helhedsplan, for trafiksikkerheden i Strøby Egede, der bygger på borgernes selvoplevede erfaringer og viden. I den borgerdreven proces vil vi gerne invitere en medarbejder fra Teknik og Miljø til at bistå os ( borgere) med sin specialviden.

Kommentarer