Boestofte

Information om ulykke på Gymnastikefterskolen Stevns

Fredag den 4. maj indtraf en ulykke på Gymnastikefterskolen Stevns

Skrevet af Carlo Mathiasen, forstande på Gymnastikefterskolen Stevns

En flok drenge hygger sig i springcenteret fredag aften ved 20-tiden, og en af dem laver et kraftspring på airtracken og sætter af til at lave en forlæns salto ud til pomfritgraven. Uheldet vil, at han ikke kommer langt nok og ej heller hele vejen rundt i saltoen, og han lander derfor på nakken på kanten af airtracken og falder ned i pomfritgraven. Kort efter får han hjertestop.

Drengene, der er til stede i springcenteret, iværksætter straks førstehjælp og får rekvireret hjælp. Tre lærere, forstander og hans kone (som er sygeplejerske) ankommer og yder førstehjælp.

Professionel assistance ankommer kort efter og overtager behandlingen. Da de ankommer til sygehuset er den tilskadekomne kritisk stabil, og hans hjerte slår, men det viser sig senere, at han har brud på nakken. Trods operation den følgende dag afgår han ved døden sent søndag aften.

Vi er naturligvis alle stærkt berørt af ulykken. Det er vigtigt for os at understrege, at drengene i springcenteret har overholdt alle regler og procedurer, og at det eneste, der var involveret i ulykken af redskaber, var en airtrack, der lå op til pomfritgraven.

Vi er alle i stor sorg og beder om, at der udvises respekt for den afdøde dreng og hans familie, blandt andet ved at hjælpe os med at formidle fakta om den tragiske ulykke, således at vi undgår rygtedannelse.

Kommentarer