Store Heddinge

Hjemmeværnskompaniet har afholdt nytårsparade

Hjemmeværnskompagni Stevns afholdt lørdag den 4. januar nytårsparade på Hjemmeværns-gården i Store Heddinge med deltagelse af soldater fra kompagniet.
Blandt gæster ved parolen var Politikommissær Jan Ziirsen Midt & Vestsjællands politi og Borgmester i Stevns Kommune Anette Mortensen.
Kompagnichef John Outzen ønskede alle godt nytår og kom i sit indlæg ind på de mange forskellige ting kompagniet havde deltaget i, gennem 2019 og hvilke fokusområder der er for året 2020.
Både Politikommissær Jan Ziirsen og Borgmester i Stevns Kommune Anette Mortensen takkede Hjemmeværnet for det gode samarbejde i 2019 og så frem til at fortsætte dette i 2020, ligeledes gav borgmesteren udtryk for at hun var glad for at Hjemmeværnet var synlig ved mange af de arrangementer der hvert år afvikles rundt om på Stevns.
Kompagniets rekrutteringsofficers Leo Olsen fortalte om tilgangen af nye medlemmer i 2019, ligeledes om de planlagte arrangementer hvor stevnsboerne kan møde Hjemmeværnet i 2020.
I forbindelse med parolen fik et af kompagniets medlemmer, Birger R. W. Wulffeld fik overrakt tegnet for 25 års frivillig tjeneste i Hjemmeværnet.

Kommentarer