Hårlev

Færdselsuheld på Tingvej/Maglehøjvej

Lørdag kl. 10.58 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld i krydset Tingvej – Maglehøjvej, hvor to biler var stødt sammen. En ambulance var sendt til uheldsstedet, hvor politiet konstaterede, at det ene involverede køretøj spærrede for trafikken i begge retninger på Tingvej.

Bilen blev flyttet ind til siden, og der var tale om mulig overtrædelse af færdselsloven som årsag til uheldet. En 47-årig mand fra Ukraine var i en dansk varebil kørt ad Maglehøjvej mod syd, frem over vigelinjen og videre ud på Tingvej, hvor han blev påkørt på sin venstre side af en personbil ført af en 44-årig kvinde fra Rødvig Stevns. En 18-årig kvindelig passager i kvindens bil blev bragt på skadestuen til behandling for en mindre kvæstelse i den ene hånd som følge af sammenstødet.

Begge førere slap uskadte, og der skete kun mindre materiel skade på de implicerede biler. Politiet har optaget rapport om uheldet, idet ukraineren kan forvente at høre nærmere fra politiet på grund af en mistanke om overtrædelse af færdselslovens bestemmelser om vigepligt.

Find flere alarm 112 nyheder her.

Kommentarer