Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Små blå sko

Afholdes 12. oktober 2019Kl.11:00 - 12:00

En lille entré danner kulisse for Små Blå Sko. Fra entreens billeder, skuffer og skabe trylles fortællingen frem – om damen der går tur med folk. Damen er begejstret og fuld af forventninger, når en ny gåturs-kammerat skal komme. I dag venter hun Alfred, så de små blå sko findes frem. I ventetiden fantaserer damen om udflugtsmål for dagen. Så lyder klokken ved entrédøren.

Damen, skuespiller Ragnhild Kaasgaard, er en særdeles nærværende fortæller, som har fuldstændig styr på, hvordan man skaber og fastholder kontakt til børnene. Men Ragnhild er ikke alene om at skabe magien. Skjult for publikum er hendes ’usynlige’ medspiller, dukkefører Erik Olsen, gemt bag scenen. Herfra styrer han forestillingens dukker og effekter, der puster liv i kulissen til stor fryd for små teaternybegynderøjne.

Fortællingen ledsages af musik, der spænder fra den sene Dylan, over Schubert, Janáček og Dvořák til Vivaldi.

Små Blå Skoer skrevet og instrueret af Signe Birkbøll, der også har bidraget til scenografi og kostumer. Signe skriver fra et børneperspektiv, med enkle tematikker, som guider børnene igennem følelser som forventning, glæde, skuffelse, genkendelse og overraskelse.

Varighed: 35 min.

Find flere begivenheder her.

Tid

Dato:
12. oktober 2019
Tidspunkt:
11:00 - 12:00

Alle arrangementer