Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Musik i Lille Heddinge Rytterskole

Afholdes 8. juni 2019Kl.15:00

Oplev stemningsfuld musik i Lille Heddinge Rytterskole pinselørdag d. 8/6 kl. 15

En gruppe musikere fra Stevns vil spille en koncert med indtagende og smuk dansk og europæisk musik fra 1700-1800-tallet.

Musikerne Bo Karberg (tværfløjte), Vagn Bendixen (guitar), Ulla Kellermann (obo og engelskhorn) og Agnes Bjerregaard (sang), fortæller: ”Vi ved ikke, hvad der har været af musik i skolen, men den musik vi spiller på aftenen er i hvert fald komponeret inden for den periode på omkring 175 år, hvor skolen var i funktion. Vi synes i hvert fald, at det kunne være ret interessant og sjovt at sammensætte et program med musik, som KUNNE være spillet på den tid”.

Koncerten foregår i den gamle skolestue, hvor publikum sidder ved skolepulte og –bænke, men der er tænkt på, at tilhørerne får lejlighed til at rejse sig og synge med på et par fællessange undervejs i programmet.

Billet koster kr. 50 og kan købes på bibliotekets hjemmeside stevnsbib.dk eller bibliotekets facebook-side – begge steder under ”Begivenheder”. Du er selvfølgelig også velkommen til at købe din billet i den betjente åbningstid på bibliotekerne i Store Heddinge, Hårlev og Strøby Egede.

Tid

Dato:
8. juni 2019
Tidspunkt:
15:00

Sted

Lille Heddinge Rytterskole
Ryttervej 2
Rødvig, Rødvig 4673
+ Google Maps

Alle arrangementer